De groenste shampoo’s en conditioners ter wereld van O’Right bieden 12 verschillende uiteenlopende formules voor de reiniging, bescherming en herstelling van haren en hoofdhuid.
Met een samenstelling van natuurlijke ingrediënten tot 98% zijn zij wereldwijde marktleider van de meest zuivere in hun soort.

  GEEN OVERBODIGE ADDITIEVEN:
 • zonder hormonen
 • zonder parabenen
 • zonder formaldehyde
 • zonder kleurstoffen
 • zonder ftalaten
 • zonder sulfaat tensiden
 • zonder verdikkingsmiddelen
 • zonder EO afgeleiden

Onze haarverzorgingskeuze engageert zich om zowel de producten als het volledige productieproces zo groen mogelijk te houden, met een minimale ecologische voetafdruk. Dit heeft een positieve invloed op de gezondheid van onszelf, de dieren en onze planeet.

Per huidtype is er een aangepaste behandeling mogelijk.

Voor de meest uiteenlopende hoofdhuidproblemen hebben wij, net als bij onze shampoo’s en conditioners, de meest zuivere productsamenstellingen die door hun zuiverheid een uiterst efficiënte werking hebben op de huid. Verzorging van hoofdhuid en haarverlies bij vrouwen met Goji Berry en voor mannen met Ginger Root Concentrate. Scalpsprays voor sterkere haarwortel en meer volume, tegen schilferige jeukende hoofdhuid en tegen de vette onfris ruikende hoofdhuid zijn specifiek hiervoor ontwikkeld.

Een gezonde hoofdhuid is een voorwaarde voor mooie sterke haren.

Stap 1:
Voor alle types hoofdhuid geschikt is het reinigen van de hoofdhuid door middel van en zachte scrub.
Makino Bamboe extract, Kamille extract en Schietwilgextract gaan veel voorkomende problemen zoals jeuk, haaruitval, vette hoofdhuid en roos tegen.
Stap 2:
BambooScalp Nourishing Gel, voor alle huidtypes hydrateert de hoofdhuid en gaat veroudering tegen.
Stap 3:
Voor uitgedroogd en beschadigd haar.
Voed en hydrateert het haar tot diep binnenin, versterkt, beschermt en voorkomt splitsen van punten.

Voor normaal, gekleurd, beschadigd, fijn of futloos haar hebben wij onze O’Right natuurzuivere producten met een natuurlijk ingrediëntengehalte van tot wel 99% zuiver.
Hierdoor blijven gekleurde haren veel beter hun tint behouden, blijven ze bij bruching en styling langer in model en krijgen chemisch behandelde haren hun mooie natuurlijke glans en vitaliteit terug.

O’Right geeft ons de keuze uit 4 verschillende soorten olie.
Ieder met zijn specifieke eigenschappen zorgen zij dankzij de innovatieve micron biotechnologie dat het product makkelijk wordt geabsorbeerd zonder olieachtig gevoel.
Geschikt voor toepassing op het haar, handen, voeten en het lichaam.

Green Tea Body Wash bevat voor reiniging van de normale huid groene thee extracten en natuurlijke schuimmiddelen. Antioxidanten helpen huidveroudering tegen te gaan.
Ice Body Wash is een verfrissende formule die overtollig sebum en zweetgeur elimineert na lichamelijke inspanning zoals sporten.

Dandelion Sensitive Shampoo voor kinderen en de gevoelige hoofdhuid.
Hypoallergene, traanvrije formule reinigt mild het haar en verzacht de hoofdhuid.

Dandelion Body Wash is een natuurlijke, milde douchegel op basis van organische paardenbloem extracten geschikt voor de gevoelige huid en voor kinderen. De hypoallergene formule reinigt en kalmeert de huid, terwijl het extract van paardenbloem de huid voedt. Deze kindvriendelijke douchegel prikt niet in de ogen.

 • Recoffee Caffeine Shampoo:
  Revitaliseert de hoofdhuid, activeert de haarwortels en reinigt mild de haren. Hoofdhuidproblemen en haaruitval zijn van alle tijden, echter worden de laatste jaren zorgwekkende toenames vastgesteld bij zowel vrouwen als mannen. Naast lifestyle, veranderingen in omgeving, luchtvervuiling en zelfs het wisselen van de seizoenen worden de vochtniveau's op de hoofdhuid op allerlei manieren uit balans gebracht, met steeds dunner wordend haar, hoofdhuidproblemen en haarverlies als resultaat.
  Door de zorgvuldig geslecteerde (zeldzame) plantenextracten zoals 'Fumaria' & 'Tea Tree' helpt Caffeine Shampoo de vochtbalans op de hoofdhuid te herstellen en verzacht het eventuele irritaties die oa. veroorzaakt worden door overtollige talgafscheiding.
  Recoffee producten bevatten een formule geïnfuseerd met natuurlijke cafeïne extract, die men haalt uit de schil van koffiebonen. Cafeïne Extract verstevigt de haarwortels, stimuleert de doorbloeding op de hoofdhuid en voedt de haarpuntjes.De koffiebonen worden lokaal in Taiwan verbouwd en gewonnen.
  RECOFFEE Caffeine Shampoo bevat 96,3% natuurlijke ingrediënten.
 • Recoffee Caffeine Conditioner:
  Door de natuurlijke formule, geïnfuseerd met cafeïne extract, koffie-olie en gehydrolyseerde tarwe proteïnen zorgt de Caffeine Conditioner van O'right voor diepe verzorging tot in de kern van de haren. Hierdoor worden de haren sterk en zien ze er gezond uit. Overigens zorgt het ingrediënt koolzaadolie voor betere doorkambaarheid en brengt deze conditioner de haren terug naar hun natuurlijke, volle glorie.
   8 voordelen:
  1. Voedt de haren
  2. Herstelt de Vochtbalans
  3. Geeft Glans
  4. Betere doorkambaarheid
  5. Beschermt tegen beschadigingen en hittebronnen
  6. Anti-Frizz
  7. Revitaliseert
  8. Werkt Anti-Aging

  RECOFFEE Caffeine Conditioner bevat 89,9 % natuurlijke ingrediënten.

 • Caffeine Botanical Scalp Revitalizer:
  Bevat 95% natuurlijke ingrediënten.Deze krachtige Tonic bevordert een intensief herstel van de hoofdhuid uit balans. Het balanceert de aanmaak van talg , kalmeert de gestresseerde hoofdhuid en verstevigt de haarwortel voor steeds gezonder uitziend, voller haar.
  Kortom, deze tonic is het antwoord op alle hoofdhuidproblemen.
  De Caffeine Botanical Scalp Revitalizer van O'right bevat 4 krachtige en werkzame natuurlijke ingrediënten, zoals Cafeïne extract van lokale Taiwanese teelt, Gember, Fumaria en Spiraea Salicifolia (Theeboompje).
  Een Duitse academische studie uit 2007 (bron: Fischer) heeft aangetoond dat cafeïne concentraties van 10 tot 50 ppm (parts per million) op de hoofdhuid een natuurlijke bescherming kunnen bevorderen tegen DHT-opbouw op de haarfollikel. DHT, ofwel Dihydrotestosteron is het actieve hormoon dat haarverlies in veel gevallen veroorzaakt.
  Voornaamste kenmerken:
  Beschermt de Hoofdhuid - Balanceert de Talgafscheiding - Tegen de Vette Hoofdhuid - Bestrijdt Haaruitval - Vermindert Schilfers - Stimuleert Bloedsomloop op de hoofdhuid - Voedt de haarzakjes - Verzacht de geïrriteerde hoofdhuid - Voor sterker en voller haar.
  Caffeine Botanical Scalp Revitalizer bevat 95% natuurlijke ingrediënten.
 • Styling / salon en verkoop
  Voor het creëren van uw kapsel gebruiken wij producten van O’Right, Medavita en Doop.
  Wij gebruiken alle nodige producten om uw kapsel te stylen zoals verstevigers, spray, wax enz.
  zonder meerprijs, zodat u de kwaliteit hiervan kan ervaren.

Kleuren
De samenstellingen van onze Aloxxi kleuringen zijn eveneens vrij van Parabenen, Natriumchloride en Sodium Lauryl Sulfate.
Zo houden wij het haar en ons lichaam eveneens tijdens het kleuren gezond en zuiver van overbodige additieven.
Medavita geeft met hun kleurengamma, eveneens samengesteld met al het goede uit de natuur, een grotere creativiteit in onze onbegrensde fantasie.
Dankzij de verzorgende eigenschappen van deze topproducten krijgen de haren meer sterkte en glans. Hierdoor is het zelfs mogelijk beschadigde haren te kleuren.
Niet voor verkoop. Enkel salontoepassing.

Permanent - Stylen
Medavita geeft ons op gebied van permanent de nieuwste generatie producten waarmee op een veilige manier het haar kan gekruld worden en gelijktijdig de haren versterkt.
Zelfs geblondeerde haren kunnen zonder problemen structuur krijgen of mooie krullen.
Weerbarstige haren krijgen dankzij de aanpasbare formule eveneens krullen zoals gewenst.

Op dezelfde manier kunnen we ook van krullend haar stijl haar maken.
Een verrassende manier om van je lastige krullen, ongewenste golvingen of volume, die vaak voorkomen als het haar vochtig wordt, af te geraken.
Niet voor verkoop. Enkel salontoepassing.